0346 822291

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen 
Voor al uw dakdekkers- en loodgieterswerken 
Dakbedekking, lood, koper, zink, badkamer, cv ketel, verwarming, leidingwerk, lekkage dakgoot, lekkage dak, renovatie monumentale panden

Voor al uw dak en loodgieterswerken.
Dakbedekking, lood, koper, zink, badkamer, cv, verwarming, leidingwerk

Gas / waterleiding Maarssen | De Kock Dak & Loodgieterswerken

Gas / Waterleiding

Neemt u contact op met De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen wanneer u uw gas- en/of waterleiding professioneel wilt laten leggen. Het is raadzaam uw leidingen te laten leggen door een erkend loodgieter. Per slot van rekening is hij de expert en weet exact waar hij mee bezig is. U wilt natuurlijk geen lekkage veroorzaken terwijl de bedoeling is dat deze opgelost wordt! Of er nu nieuwe waterleidingen moeten worden aangelegd voor een nieuwe badkamer of een aansluiting voor de vaatwasmachine, u kunt bij De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen terecht. 


Ook verleggen wij waterleidingen en gasleidingen, bijvoorbeeld omdat u wasmachine of gasfornuis verplaatst moet worden.


Als uw vraag of probleem niet vermeld staat, neemt u dan contact met ons op. Voor alles is een oplossing.

Gasinstallatie

Het aanleggen van gasleidingen kunt u het beste overlaten aan een betrouwbaar vakman. De veiligheid is uitermate belangrijk bij de aanleg van een gasinstallatie. We kunnen niet genoeg benadrukken dat u de eerste niet zult zijn die te maken krijgt met een gasexplosie.

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen werkt alleen met gecertificeerd materiaal wat wordt geïnstalleerd volgens de laatst geldende voorschriften.


Heeft u een vermoeden van een gaslekkage of ruikt u gas? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Niets is belangrijker dan u veilig te voelen in uw eigen huis.